Prodajni salon Ford Pogarčić

Prodajni salon nalazi se u sklopu centra, na prostoru od 250 metara kvadratnih. U salonu je izloženo 5-8 automobila, tako da potencijalni kupci u svakom trenutku mogu vidjeti uživo i saznati sve o određenim modelima iz FORDOVE ponude.

Osim u salonu vozila su izložena i vani gdje se osim prostranog parkirališta nalazi i izložbeni prostor za gospodarska vozila. Isporuka za kupljena vozila je po dogovoru, što znači da uvijek imamo određenu količinu za isporuku po uplati. Jedan dio vozila nalazi se u carinskom skladištu i može se isporučiti po carinjenju u roku 5-7 dana. Pošto vozila naručujemo direktno u proizvodnju imamo mjesečne dolaske novih vozila.

Na lageru imamo uvijek raspoloživih 50-100 vozila, a za zahtjevnije kupce pružamo i mogućnost narudžbe direktno u prizvodnju po posebnom odabiru modela, motora, opreme i boje s time da je tada rok isporuke 90 dana. Osim novih vozila u našem centru možete kupiti i rabljena Ford i Mitsubishi vozila.

Svaki kupac u našem prodajnom centru može dobiti iscrpne informacije o svim modelima vozila iz FORDOVE ponude i stručne savjete vezano za tehničke karakteristike, performase i sve ostale podatke o vozilima. Osim toga dobit ćete korisne savjete o kreditiranju te ostalim pogodnostima pri kupnji automobila.

  • Galerija fotografija
  • Kontakti
Ford Pogarčić -

Ford Pogarčić

Pošaljite upit

Newsletter

Upišite se na mailing listu i primajte obavijesti o novostima u našem poslovanju.