OVLAŠTENI SERVIS FORD i MITSUBISHI, SPECIJALIZIRANI SERVIS JAGUAR I LAND ROVER VOZILA

Ovlašteni Ford i Mitsubishi, te specijalizirani Jaguar Land Rover servis Pogarčić nalazi se u sklopu prodajno-servisnog centra Pogarčić Auto na riječkom Zametu. Ovlašteni Mitsubishi i Ford, te specijalizirani Jaguar Land Rover servis Pogarčić vrhunski je opremljen specijalnim alatima za održavanje i popravak i najzahtjevnijih kvarova.

Servis Pogarčić Auto je smješten na površini od 850 metara kvadratnih. Automehaničarska radionica opremljena je sa 8 bokseva za popravak automobila. IDS/SDD uređajima za kompjutorsko dijagnosticiranje i otklanjanje kvarova brzo se detektiraju problemi elektronike, te se pristupa njihovom otklanjanju.

Automehaničari su educirani i prate sve nove modele i tehnologije u sklopu programa kontinuiranog učenja koje propisuju Ford, Mitsubishi, Jaguar i Land Rover.

Autolimarska radionica opremljena je car-bench hidrauličkim auto-stolom, napravom za precizno izvlačenje na tvorničke mjere karamboliranih automobila Ford, Mitsubishi, Jaguar i Land Rover. Djelatnici su iskusni s dugogodišnjom praksom u struci i stalnim praćenjem novih tehnologija.

Autolakirerska radionica nalazi se unutar dva boksa, te podrazumijeva pripremu i lakiranje u komori. Ford, Mitsubishi, Jaguar i Land Rover servis Pogarčić ugovorni je partner sa svim osiguravajućim kućama na području Republike Hrvatske, te se s njima u suradnji stres prometne nesreće svodi na minimum.

Za sve radove obavljene u sklopu Ford, Mitsubishi, Jaguar i Land Rover servisa, dajemo garanciju, te ugrađujemo originalne dijelove za vozila u garanciji. Za vozila van garancije, u dogovoru s klijentom nudimo i paletu kvalitetnih zamjenskih dijelova uz jamstvo jedne godine na rad i materijal.

"Brza dizalica" - jedinstveni je proizvod Vašeg ovlaštenog Ford i Mitsubishi, te specijaliziranog Jaguar i Land Rover servisa, gdje klijente primamo bez najave i vršimo brzu dijagnostiku kvara.

Od usluga servisa izdvajamo: automehaniku, autoelektriku, autolimariju, autolakiranje, auto osiguranja, punjenje klime, kontrolu ovjesa, kontrolu kočnica, akumulatore, vučnu službu, originalne i zamjenske dijelove...

Pogarčić Auto - Vaš partner za budućnost!

KONTAKTIRAJTE NAS

Newsletter

Upišite se na mailing listu i primajte obavijesti o novostima u našem poslovanju.